SISTA FREDAGEN I APRIL

Heeejjj! IIdag är det fredag?! Weey. Har haft NP i spanska idag, det gick som det gick, kan inte spanska hahah. Ikväll väntas pizza och fredagsmys. Ska försöka hitta en film som jag kan kolla på. Jag har även gått och nervös hela dagen för att jag väntar på besked från smålandslaget, har dock inte fått veta något men det kommer.
Hörs senare, kram!
2016 - april - musik - nationellaprov

FAVORIT SKORNA

 
Hejsan! Kan vi just take a moment och kolla på mina nya skor? Alltså dom är mina, va?!?! Har velat ha dessa skor i 2år nu och nu är dom äntligen mina. Köpte dom faktiskt idag och kan inte vara mer nöjd. 
  Men jag vet att jag har vart kass på att blogga i helgen, men jag har vart på innebandygrejer, den här helgen också, jag klagar inte hahah. Det var iallafall en uttagning till Smålandslaget och om jag får skryta lite så satte jag den avgörande straffen i finalen så mitt lag vann!!! Nu ska jag förmodligen kolla på serier, har kommit in i att kolla på Glee igen, kollade på det när avsnitten kom ut på tv så det var ett tag sedan. Hoppas ni haft en bra dag.
 kram, ni äger!
 
 
blogg - blogg se - foto - innebandy - nike - nike air force - white

DAG 2

Hejsan! Är atm ute o går i skogen, är typ bland det bästa jag vet, älskar skogen. Har gått ca 20min och målet är 5km.så har typ 1.8km kvar. 
 Ihelgen är det uttagning till smålandslaget och jag är väldigt nervös. Det är därför jag är ute och går så jag har lite geundkondition iallafall. Nu ska jag förstått gå. Kram