orkidéer♡

 
blogg - blogg se - bloglovin - blommor - flowers - foto - love - orkidéer

black&white

Idag blev det ingen skola för mig, brjade känna mig dålig igårkväll och idag stannade jag hemma från skolan. Imorgon har jag NO prov och jag har suttit och pluggat en del.
Vi har två innebadnymatcher i helgen som jag verkligen inte vill missa och en av dem är en "stor" match för oss! Jag hoppas verkligen att jag hinner bli frisk!
 
blogg - blogg se - bloglovin - livet - love - monroebyxor - mys - sjuk - tofflor

Äkta päls och min åsikt

Hej, jag är en djurälskare, jag spenderar gärna hela dagar med djur, jag gillar de flesta, smådjur, kaniner, marsvin, hundar, katter osvosv. När det kommer till äkta päls kläder går jag gärna därifrån. Jag skulle aldrig ta på mig en mössa tex med en äkta pälsboll på! ALDRIG!
Jag vet att jag äger ett par ekta läderskor (Johnny Bulls) men jag har läst på djurensratt.se där det inte står något om läder. Men jag tycker själv det är sådär.
 
Jag är helt emot päls då de rycker från minkar och chinchillor då de dödar 1miljon minkar för pälsens skull och 500-1000 chinchillor!? Dessa siffrorna är sjuka, jag kan inte fatta att vissa personer faktiskt går runt med en mink på huvudet. Men som tur är har Sverige sen 2014 inga Chincillafarmer! Men det finns ju en heldel massa andra djur som dör på grund av detta.
 
Detta är självklart min åsikt och ni får tycka som ni vill men jag skulle så gärna stoppa denna branchen, pälsindustri. 
 
Här är det tillexempel en Hollies jack som har tvättbjörnspäls, med ankdun och ankfjädrar...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 De två första bilderna är från Djurensratt.se
blogg - blogg se - bloglovin - djur - hollies - johnny bulls - läder - päls